Animu Online

Attack On Titan The Final Season 6. rész "A War Hammer Titán" Premierje MA!

2021. január 17. - LaliAA

X

attack_on_titan_shingeki_no_kyojin.jpg

Elérkezett a nap! A 6. része az Attack on Titan utolsó évadjának premiere, a címe pedig "A War Hammer Titán".  Valószinüleg a magyar felirat-ra még várni kell egy keveset.

 

 

Miután a titokzatos nő elzárta Pieck-et és Colt-ot. Eren Marleyban tartozkódik és rengeteg civil életét fogja megváltoztatni.

Bár a befejezés már megmutatta a kezdést, szerintem megérkezik majd a Felderítő Egység és meglátjuk a MAPPA Mikasa verzióját! És a többieket is természetesen, ezekbe bepillantást kaptunk a trailerbe:

 

 

 

 

 Csak megosztom Mikasa-t és Armin-t, bár a szereplők legnagyobb része megjelenik a részben.

 armin-1024x576.jpg

 

 

mikasa-1024x576.jpg

 

Elolvashatod a sztori szinopszisás is: 

 

Az emberek úgy vélték, örökre biztonságban tartózkodnak, amíg nem háborgatják a várost körülölelő falakon kívül eső környezetet. Egy nap azonban a stagnáló elképzelés és oltalomérzet érvényét veszti. A vérfagyasztó külsejű, gigantikus Titánok, avagy az emberi húsra eltökélten éhező szörnyetegek a társadalom kiirtásába fognak, és kezdetét veszi az elkerülhetetlen: egy veszedelmes, tömérdek kockázatot magába foglaló háború az emberek és a titkokat rejtő óriások között. Forrás: Animeaddicts

 

Vagy hasonló hírek: 

Az emberek megijednek, ahogy látják a "Declaration Of War" hashteget a felkapottak között Amerikában

 

Az Attack On Titan Sztárjai Felfedik, Hogy Melyik Hőst Szeretnék Titánná Változtatni

A bejegyzés trackback címe:

https://animuonline.blog.hu/api/trackback/id/tr7616393290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása