Animu Online

Az emberek megijednek, ahogy látják a "Declaration Of War" hashteget a felkapottak között Amerikában

2021. január 11. - LaliAA

X

safe_image.jpg

Az Attack on Titan: Final Season „Episode of War” 5. része, a „Declaration of War” címmel 2021. január 11-én került adásba.

Az említett epizód hatalmas fordulópontot jelentett a jelenleg futó évadban, és mindenhol felkapott volt.

Olyan jó volt, hogy a sorozat a MAL 5. helyéről a 3. helyre ugrott! Azonban nem mindenki nézi az Attack On Titant, így a Twitteren felkapott „Declaration of War” magyarul Háborús Nyilatkozat hashtag kissé megtévesztő lehetett.

 

Mondanom sem kell, hogy a jelenlegi amerikai politikai helyzetben „Declaration of War” hashtag nem megy túl jól a a jelenlegi amerikai elnök hashtage mellett. Egyes amerikaiak azt hitték, hogy valódi háborús nyilatkozat történik.

Szerencsére semmi ilyesmi nem történt, és reméljük, hogy nem is fog bekövetkezni.

Ráadásul a hivatalos Attack on Titan twittere egy anime egy illusztrációt adott ki az 5. epizód megünneplésére, amely még inkább rárakott egy lapáttal a hypera:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animuonline.blog.hu/api/trackback/id/tr4116385124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása