Animu Online

Az Attack On Titan Sztárjai Felfedik, Hogy Melyik Hőst Szeretnék Titánná Változtatni

2021. január 13. - LaliAA

X

 

 

Az Attack On Titan 4. évada hamarosan visszatér az eddig egyik legjobban várt részével és a Comicbook.com-nak sikerült interjút készíteni a sorozat egyik legfontosabb alakjával, Hosh Grelle szinkronszinészel, aki Armin Arlert karakterét kelti életre a sorozatban.

 

 

 Arról beszélgettek vele, hogy melyik hőst szeretné titánként látni az animében.

 

 Armin és Eren a titánok erejét birtokolva készen áll arra, hogy háborúba szálljon Marley ellen, az már biztos, hogy az események be fognak robbanni ahogy az anime előre halad.



Az első kérdése az interjúztatónak Grelle-hez az volt, hogy mit szólna hozzá , ha Mikasat látnánk titánként?

 

 

“Úgy gondolom Mikasa-t titánná tenni ugyan az lenne mintha Levi-t tennénk titánná, ők jól elvannak, nincs rá szükségük, így is túl erősek.”

 

 

Ezután az interjúztató részletesen elmagyarázta, hogyan szeretné látni, ha Connie Titanná válna, mert ő közel sem olyan "OP" karakter, mint Mikasa, és, hogy egy boostként is fel tudná használni, a közelgő csatában Marley ellen.

 

Grelle így válaszolt:

 

"Connie úgy gondolom egy bizonyos szempontból érdekes lenne, mert vicces lenne látni a mérges kis srácot Titánként rohangálni. Nagyon szórakoztató lenne. De ugyanakkor azon is el kell gondolkozz, hogyan fog hatni a mentális állapotára, mivel tudjuk mi történt az anyjával stb. Nem tudom pontosan mi spoiler és mi nem szóval ezt nem szeretném jobban kifejteni." 

A Felderítő Egység melyik tagját látnád szívesen titánként? Írd meg kommentben!

 

 



forrás: https://comicbook.com/anime/news/naruto-anime-prequel-petition-fourth-hokage-jiraiya/

A bejegyzés trackback címe:

https://animuonline.blog.hu/api/trackback/id/tr5816387190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása